Welkom

NV Delvi TC is een Belgische fabrikant van hoogwaardig hotellinnen met een uitgesproken voorkeur voor natuurlijke vezels.

Reeds meer dan 40 jaar hebben wij ervaring in het gebruik van katoenvezels die hun degelijkheid bewezen hebben. Daarom ook maken wij onze eigen collecties met getwijnde ketting en getwijnde inslag (33 dr 40/2 en 27 sch 30/2), wat zich uit in een sterker en slijtvaster linnen. Door het gebruik van meer hoogwaardige, fijne draden per centimeter verhogen wij ook het effect van de ingeweven motieven, wat nog geaccentueerd wordt door het merceriseren van onze stoffen.

De verscheidenheid van het kleurengamma en de mogelijkheid om uw eigen kleuren aan te verven geven u de mogelijkheid om onbeperkt te combineren. Onze kleuren zijn indanthren geverfd en wasbaar op 95°C. Door een verzorgde, kwalitatief hoogstaande confectie voldoen onze stoffen aan de specifieke eisen van de industriële wasvoorschriften, die een basis vormen voor een hoogwaardig ‘DELVI’ kwaliteitsproduct.

Onze ervaring en vakkennis, het dynamisme en gedrevenheid van onze medewerkers en het oog voor detail waarborgen u een zeer competitieve prijs-kwaliteitverhouding en een snelle service.